„Ja, ti, one… za nas“ – feministička kritika socijalističke Jugoslavije 70-tih i 80-tih (Knjiženstvo, časopis za studije književnosti, roda i kulture, 2023)
The Feminist Challenge to the Socialist State in Yugoslavia / Zsófia Lóránd. – Palgrave Macmillan, 2018. – 285 str. – ISBN 978-3-319-78223-2 (e-book)