Žena koja nije ništa prećutala (Knjiženstvo, časopis za studije književnosti, roda i kulture, 2023)
Savka Subotić (1834-1918) : žena koja nije ništa prećutala / Gordana Stojaković. – Novi Sad : Akademska knjiga, 2018. – 268 str. : ilustr. – ISBN 978-86-6263-213-5