(untitled) (Knjiženstvo, časopis za studije književnosti, roda i kulture, 2023)
Uz kratku uvodnu belešku, u radu je dat popis članaka objavljenih u ilustrovanoj publikaciji Srpkinja: njezin život i rad, njezin kulturni razvitak i njezina narodna umjetnost do danas štampane 1913. godine u Sarajevu, u izdanju istaknutih srpskih književnica toga doba.