(untitled) (Knjiženstvo, časopis za studije književnosti, roda i kulture, 2023)
Ova bibliografija obuhvata članke, studije i knjige koje su posvećene značajnoj ličnosti srpske kulture petnaestog veka – vladarki i književnici Jeleni Balšić. Uneti su i romani, drame i drugi nenaučni spisi koji se bave njenim životom. Zabeležena su i izdanja njenih dela – pisama, ugovora s Venecijom, ktitorskog natpisa i testamenta. Uzeti su u obzir i tekstovi u kojima se ona samo pominje. Redosled je hronološki.