Библиографија часописа Женски свет: лист добротворних задруга Српкиња I део (1886-1890) (Књиженство, часопис за студије књижевности, рода и културе, 2023)
Женски свет: лист добротворних задруга Српкиња излазио је од 1886. године до 1914. године (29 година) под уредништвом Аркадија Варађанина. После уводне студије о часопису, његовом уреднику и оснивању Добротворних задруга по Војводини, следи библиографија која обухвата првих пет година излажења часописа, од 1886. године до 1890. године и садржи 659 библиографских јединица, описаних de visu.
Keywords: Женски свет: лист Добротворних задруга Српкиња; библиографија