(untitled) (Књиженство, часопис за студије књижевности, рода и културе, 2023)
The Feminist Challenge to the Socialist State in Yugoslavia / Zsófia Lóránd. – Palgrave Macmillan, 2018. – 285 стр. – ISBN 978-3-319-78223-2 (e-book)