(untitled) (Књиженство, часопис за студије књижевности, рода и културе, 2023)
Уз кратку уводну белешку, у раду је дат попис чланака објављених у илустрованој публикацији Српкиња: њезин живот и рад, њезин културни развитак и њезина народна умјетност до данас штампане 1913. године у Сарајеву, у издању истакнутих српских књижевница тога доба.