A Gynocritical Canon (Knjiženstvo, journal for studies in literature, gender and culture, 2023)
Knjiženstveni grad. Konstituisanje ženskog kanona u srpskoj prozi 1990–2010 / Tatjana Jovanović — Kragujevac: FILUM, edicija Crvena linija, 2017 — 323 str. ISBN 978-86-80796-10-9